Airbnb

By LeleKol - 10/14/2018





Ahojte. Ten týždeň veľmi rýchlo zbehol a opäť píšem tento článok tak trochu netradičný ale verím, že zaujímavý. Iste všetci riešime popri cestovaní to, kam pôjdeme, aké letenky si nájdeme a v neposlednom rade kde budeme bývať počas toho pobytu. Týmto článkom chcem ukázať, že prečo je niekedy voľba ubytovania cez Airbnb výhodnejšia oproti ostatným ubytovaním. 

1.)
Môj úplne prvý pobyt cez Airbnb bolo vo Viedni ešte niekedy v polovici decembra roku 2016. Práve som sedela nad počítačom a uvažovala, že aké sú iné možnosti ubytovania okrem booking-u. Bohužiaľ fotky z ubytovania neviem nájsť ale bol to veľmi útulný byt v štvrti Margareten. Mali sme to veľmi blízko na stanicu metra a do mesta celkovo. Ubytovanie nás vyšlo cca 60€ na jednu noc.

2.)
Druhé ubytovanie bolo veľmi krásne, lokalita bola úplne v centre pri Obchodnej ulici v Bratislave. Nemôžem tomuto vytknúť nič, pretože sme mali útulný byt s balkónom a výhľadom do záhrady. 

3.)

Keďže spontánne nápady sú vždy najlepšie - tak inak nebolo tomu ani na výlete v Krakove. Opäť skvelá voľba ubytovania cez Airbnb - nielenže sa tak cítite ako doma kdekoľvek vo svete, ale k tomu spoznávate miestnych ľudí najlepšie a to bolo to, prečo som sa rozhodla ubytovať sa s priateľom a kamarátom v tomto skvelom byte. Bol to 2 izbový byt, samostatná kuchyňa, kúpeľňa a dve oddelené izby. Cena bola orientačne okolo 80€ na jednu noc.



4.)
Rodinná dovolenka pri mori niekedy môže mať odlišné predstavy o tom, ako by vôbec ta dovolenka mala vyzerať. No keďže sme ubytovanie riešili na poslednú chvíľu, bola som veľmi rada, že sme našli niečo za rozumnú cenu v celkom dobrej lokalite. Skvelý 2 izbový byt s veľkou kuchyňou a balkónom s výhľadom na more. 

5.)
Ďalším posledným ubytovaním v tomto poradí bolo ubytovanie vo Francúzsku, Nice. Toto ubytovanie bolo výnimočné tým, že malo krásny balkón s romantickým výhľadom na kopec a Villefranche-sur-Mer. Lokalita bola opäť super, síce sme mali trošku ďalej od centra ale vôbec nám neprekážalo, že sme si dali 30 minútovú prechádzku, ktorá viedla popri prístave. Ďalším plusom je to, že sme mali veľmi blízko vlakovú stanicu a obchodné centrum Carrefour. 


Tak a to by bolo všetko z dnešného článku. Verím, že sa vám zapáčil a že sa necháte inšpirovať aj pri výbere ubytovania :-) Krásny zvyšok slnečnej nedele. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov